Dalaman Fethiye Arası Kaç Km: Dalaman İle Fethiye Arası Mesafe Ne Kadardır?

Dalaman ile Fethiye yakın mesafede olduğundan Dalaman Fethiye kaç km Dalaman ile Fethiye arası mesafe ne kadardır bilgi alabilirsiniz. Dalaman ve Fethiye başlı başına turizm merkezleridir. Her iki bölge de yıllık olarak ciddi anlamda yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapmaktadır. Bu nedenle hem Dalaman hem de Fethiye Türkiye’nin önde gelen turizm merkezleri arasında yer alıyor. Dalaman ile Fethiye arası sadece 44.1 kilometredir. Yani bu durumda Dalaman ilçesinden Fethiye ilçesine toplu ulaşım aracı üzerinden sadece 42 dakikada ulaşabilirsiniz.

Dalaman ilçesinden Fethiye ilçesine havayolu üzerinden ise ulaşamazsınız. Bunun ana nedeniyse her iki turizm merkezinde henüz havalimanı olmamasıdır. Bu nedenle Dalaman ilçesinden Fethiye ilçesine sadece karayolu üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Dalaman İle Fethiye Arası Otobüsle Kaç Dakikada Gidilir?

Aynı zamanda Dalaman ile Fethiye arası otobüsle kaç dakikada gidilir Dalaman ilçesinden Fethiye ilçesine otobüsle sadece 40 dakika üzerinden gidebilirsiniz. Dalaman ilçesinden Fethiye ilçesine kendi özel aracınız üzerinden ise yaklaşık olarak 30 dakikada ulaşabilirsiniz.

Dalaman İlçesinden Fethiye İlçesine Yürüyerek Kaç Saatte Gidilir?

Genç yaş aralığında yer almanız durumunda ise Dalaman ilçesinden Fethiye ilçesine yürüyerek kaç saatte gidilir Dalaman ilçesinden Fethiye ilçesine yürüyerek 12 saat 13 dakika üzerinden Fethiye ilçe merkezine ulaşabilirsiniz. Ancak Dalaman ilçesinden Fethiye ilçesine erkenden erişmek adına ilçe merkezinden kalkan dolmuş ulaşım aracını güvenle tercih edebilirsiniz.

By Cüneyt

Kitap okumayı çok seven, internet dünyasına hapsolmuş, sıkıcı günlerinde doğa yürüyüşlerine katılmayı hobi edinmiş biriyim. Kamp hayatını çok severim. Sıcak kahvem ve çadırım olduktan sonra her alanda kalabilir ve internet hayatımı sürdürebilirim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir